Apa anyar

Informasi paling anyar saka pakaryan kuwoso

SERVICE

Kuwoso isi bisnis pakaryan
Development game

Smartphone app (iPhone / Android) lan game sosial, nganti game console. Planning saka fasilitas server, pangembangan aplikasi, please ninggalake terusan, kalebu operasi acara. Nawakake kualitas stabil saka program ing framework mobile dhewe. Uga menyang terminal carrier jaban rangkah nawakake game. Mangga kontak kita uga lokal kanggo saben negara.

Mobile & Web Solution

Nganti disain - Design - Production - Operasi -. Nganyari, nawakake layanan siji-mandeg Kabeh awal saka respon dening produksi in-house, malah menyang server maya bakal nanggapi ing produksi lan operasi ing sesuai karo wutah saka situs sing cocog. Akeh saka situs smartphone lan app HTML, pembangunan game SNS, construction situs PC, ana rekaman trek construction maya lan operasi. Ngukur Load lan alangan diselidiki lan nanggepi, uga bakal nanggapi kanggo transfer server kuwi. Hubungi kita dening kabeh liya minangka partner. WEB saka aplikasi bisnis uga wis akèh pengalaman!

SERVICE VR

VR nggawe isi, kita bakal nggawe proposal kayata introduksi saka sistem hiburan VR.

Service app

Saka MightyCraft sing duwe spesialisasi ing game sosial, app sembrono, account anyar kanthi fokus ing teknologi Tur app muncul! Kanggo menarik wangun yen malah kamungkinan cilik! Minangka penggalian ing panggonan "MightyCraft" technical kuwat ing yakin, kita bakal supaya layang saka "studio owl" ing mangsa!

WORKS

Kita bakal introduce sawetara saka karya sing kita makarya. App luwih saka 400, sistem WEB wis rekaman trek buktiaken luwih saka 50 situs.
Go Back