Apa sing anyar

Informasi paling anyar ing Mighty Craft

LAYANAN

Iku karya Kuat Angkatan
Game Development

Saka aplikasi smartphone (iPhone / Android), game sosial lan game konsumen, mangga konsisten kalebu planning project, infrastruktur server, pengembangan aplikasi, manajemen acara. We offer a program quality stable with our mobile mobile framework. Kita uga nawakake game menyang terminal karir jaban rangkah, hubungi kita kanggo lokalisasi kanggo saben negara.

Mobile & Web Solution

We offer one stop service from planning ~ design ~ production ~ operation ~ update We will respond to speed of response by in-house production as well as production and operation according to growth of site corresponding to cloud server. Kita duwe rekaman akeh situs smartphone, aplikasi HTML, pengembangan game SNS, konstruksi situs PC, konstruksi cloud lan operation.We bisa nangani countermeasure beban, investigasi masalah / korespondensi, relokasi server dll. Mangga takon minangka partner perusahaan sampeyan kanthi kabeh cara. Kita duwe akeh prestasi aplikasi web aplikasi bisnis!

LAYANAN VR

Kita bakal ngusulake nggawe konten VR, introduksi sistem hiburan VR, lan liya-liyane.

Layanan app

Saka MightyCraft sing apik ing game sosial, merek anyar fokus ing aplikasi kasual, teknologi demonstrasi appli muncul! Yen misale jek menarik, malah karo kemungkinan cilik bakal ngentukake! Minangka papan kanggo nemokake teknologi kuat "Kuat Piranti" kanthi iman, aku bakal terus ngirimake saka "studio manuk" ing mangsa ngarep!